Bewust Blije Baby’s

Wil jij dat je baby lekker in zijn of haar vel zit?

Natuurlijk wil je dat. Je wil een Bewust Blije Baby! En je zou het vast ook erg fijn vinden als je eindelijk eens de tijd had lekker lang in bad te gaan en je teennagels te lakken.

Hoe bereik je dat? Luister je naar de meningen van anderen of zoek je informatie op het Internet? Maar naar wat luister je wel en naar wat niet? Waar doe je goed aan? Veel nieuwe ouders worden onzeker van de hoeveelheid informatie die er tegenwoordig te vinden is.

Daarom bied ik jou de steun en kennis van professionals en ervaren moeders. Mijn actieve, korte workshops en trainingen zijn zo ontworpen dat er altijd één bij jou past! Zo geef ik kinderen en hun ouders de best mogelijke start in hun nieuwe leven. Haal ook het beste uit je baby en jezelf naar boven!

Schrijf je nu in!

Waarom?

Voor je het in de gaten hebt is je baby een peuter. Het leven met een kind gaat zó snel! Geef je baby nu de voordelen van een snellere ontwikkeling, meer slaap en een groter gevoel van geborgenheid. Zo hebben jullie allebei meer tijd om te genieten! Wil jij dat ook? Ik sta klaar om je te helpen, maar alle workshops en trainingen zitten snel vol; schrijf je nu in!


Het Hele Kind

Mijn workshop “het hele kind” is een leuke, nieuwe manier om voor je baby te zorgen. Samen met andere moeders leer je in een veilige omgeving wat je wil weten maar nergens anders hoort!

Schrijf je nu in want de tijd gaat snel voorbij als je een baby hebt!

Pure Touch

In de korte Pure Touch-training concentreren we ons op de massagetechniek uit mijn workshop “Het hele kind”. Het is een goed doordachte combinatie van Oosterse en Westerse technieken, aangevuld met belangrijke informatie over het welzijn van je baby. Geen zweverig gedoe maar eenvoudige, praktische informatie zodat je er thuis meteen mee aan de slag kan.

Zo spelen baby’s

Door jarenlang onderzoek door pedagogen en psychologen is er ondertussen zóveel informatie dat je gewoon de tijd niet hebt om alles zelf te lezen. Maar het is zonde als je die nieuwe kennis niet kan gebruiken! Mijn workshop “Zo spelen baby’s” vat alle nieuwe kennis van de professionals op een leuke en eenvoudige manier samen.

Als je graag mee zou willen doen maar je te ver weg woont

is er voor jou de mamAcademy!