Bewust Blije Mama’s

Stel je eens voor dat je nóg meer kan genieten van de korte tijd dat je kind een baby is. Beeld je in dat je nóg vrolijker, uitgeruster en energieker bent. Wil je dat? Wil jij groeien in je moederrol? Echt waar?

Dan is het nu tijd om keuzes te maken! Blijf je op de bank zitten of ga je aan jezelf werken?

Als je meedoet maak ik van jou een Bewust Blije Mama. Dat is iemand die weet hoe ze keuzes maakt die passen bij haar gezin. Iemand die elke dag meer plezier heeft en zich geen zorgen maakt over de mening van anderen. Iemand die de puntjes op de i van haar leven heeft gezet. Klinkt dat als iets wat jij wil?

Met een eenvoudige strategie laat ik je ontdekken wat jouw manier van opvoeden is en wat je misschien aan kan passen. Als Bewust Blije Moeder heb je de rust, het plezier en het zelfvertrouwen die je nodig hebt om de moeder van jouw dromen te zijn!

Begin nu!

Waarom?

Hoe sneller je antwoorden en oplossingen vindt, hoe sneller je de voordelen plukt en je meer tijd hebt om te genieten van je nieuwe leven. Ben je klaar om mee te doen? Als je er aan toe bent -of als je vragen hebt- sta ik klaar om je te helpen! Alle workshops en trainingen zitten snel vol; schrijf je nu in!


De echte moeder

Stel je eens voor dat je kan “lezen” wat je baby je vertelt. Dat je meer tijd hebt om -zonder schuldgevoel!- met vriendinnen af te spreken. Dat je met kennis en een gerust hart naast je huilende baby staat en dat je wéét wat je gaat doen. Wil jij dat ook? Dan is deze workshop voor jou. Ik geef je meer zelfvertrouwen, meer tijd en meer plezier. Want dan kun je optimaal genieten van je baby en jezelf!