Het mooiste kado voor jou en je baby

Babymassage is een ritmische massage in een kleine groep met andere ouders/verzorgers. Iedereen kan het leren en je hoeft geen massage-ervaring te hebben. Je leert in 5 lessen je baby op een ritmische, liefdevolle manier te masseren. Want in die eerste maanden is lichaamstaal de enige taal die je kind verstaat! En je kind aanraken terwijl je de luier verschoont of het aankleedt is iets heel anders dan een liefdevolle knuffel of een massage.

Deze workshop wordt verzorgd bij peuteropvang Happy in Standdaarbuiten. Je kunt jezelf opgeven op https://www.barbaraproper.com/standdaarbuiten/. Dit is ideaal voor alle ouders of verzorgers met een baby tussen de 6 weken en 9 maanden die:

  • het leuk vinden om spelenderwijs samen te ontspannen
  • de taal en behoeften van hun kind beter willen begrijpen

Een ontspannen ouder is een ontspannen baby!

Door de massage word je contact met je baby nog leuker. Je leert elkaar beter begrijpen en er komen door de massage endorfine en oxytocine vrij in jullie hersenen. En dat is fijn! Dit zijn het geluks- en knuffelhormoon. Héérlijk voor je baby om te ontvangen en voor jou om te geven.

Naast de massagetechniek leer je ook:

  • Hoe je kunt helpen bij (ver)huilen en stressvolle dagen.
  • Hoe je een goede nachtrust en spijsvertering kunt stimuleren.
  • De kleine signalen herkennen om grote huilbuien te voorkomen.

Wil jij een handleiding van je baby, wil je leren begrijpen wat je baby je vertelt? Meld je nu aan op https://www.barbaraproper.com/standdaarbuiten/ en kom naar de eerste Bewust Blije Babymassage in Standdaarbuiten! Daarom krijg je nu korting als je je via de website aanmeldt.

Wat kun je verwachten?

Voor 80 60 Euro krijg je 5 lessen van 90 minuten. De workshops lopen van april tot juni en zijn voor iedereen toegankelijk. Uiteraard staat er thee en koffie. Je krijgt massage-olie plus een werkboek over de techniek en veelbesproken onderwerpen. En voor de babys staat ook alles klaar: er is oa. een flessenwarmer, een commode en comfortabele bank.

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.