Het Goede Voornemen

“Dit jaar gaat het me echt lukken! Nu zal het anders gaan, nu kan ik het wel!”

Met name in deze tijd van het jaar denken mensen veel na over goede voornemens.

Ze willen een verbetering in hun carrière, meer vakanties, vijf kilo afvallen, meer rust, een grotere auto of noem maar op. Veel mensen denken nu ook na over hun relatie. Verbetering in je leven willen is altijd goed. De verandering wordt vaak gezocht in de wereld om je heen, terwijl het antwoord altijd bij jezelf te vinden is. Maar de statistieken laten zien dat de meeste goede voornemens halverwege februari al niet meer bestaan.

Goede voornemens zijn het probleem! Een voornemen is geen besluit. Een voornemen is een idee die je misschien gaat naleven of uitvoeren. Het houdt de deur open voor andere mogelijkheden. Besluiten een realistisch en haalbaar doel te halen is veel leuker!


Het begin met je intentie. Dan overweeg je in kleine stappen -dat is overzichtelijk- wat je echt wilt. Je wilt namelijk niet tien kilo lichter zijn met hangende huid, een ongezonde doorbloeding en geen energie. Wat je nastreeft is een lichaam dat fit is, energie heeft en zonder hijgen de trap op kan lopen. Of dat je gezellig met je kind kan mee klimmen en klauteren in de speeltuin.

  • Niet “ik wil een duurdere tv” maar “ik wil elke maand met winst eindigen.”
  • Niet “ik wil tienduizend facebook-vrienden” maar “ik wil echte vriendschappen gebaseerd op vertrouwen en respect.”
  • Niet “ik wil stoppen met roken” maar “ ik ga zorgen dat ik niet meer wil roken.”

Als life coach kan ik je hierbij ondersteunen!

Een life coach begeleid je leven naar een volgend niveau. Gezondheid, financiën, relaties, mentale ontwikkeling of carrière, alles kan. Omdat jij het kan.


Heb dus géén voornemens. Wacht niet af. Besluit vanaf nu je leven te leven zoals jij zelf wilt. Ga jij van 2018 echt een beter jaar maken? Ga je aan doelen werken waar je je aan kunt houden? Wil jij meer rust, een betere gezondheid of ander werk?

Ik heb besloten mijn coachingsvaardigheden professioneel in te zetten!

Ik ga vrouwen en moeders helpen het beste uit zichzelf te halen. Dat doe ik met life coaching en pedagogische mentoring. Ik streef naar meer helderheid in je hoofd, meer plezier in je leven; meer energie en meer tijd! Maar dat wil ik ook voor mezelf! Daarom begin ik mijn 2018 met een passende aanbieding voor iedereen.

De eerste 10 klanten die een coaching-serie van 10 bijeenkomsten plannen krijgen de coaching niet voor € 50 maar voor € 20,18 per keer.

Wat ik leer pas ik toe in mijn eigen leven en het werkt. En ik ga deze principes met je delen waardoor het leven van je wensen voor jou ook mogelijk is!

Ben jij een van de velen die in februari zijn voornemen al vergeten is of neem je leiding over je leven en beslis je nu om je leven naar hoger niveau te brengen? De beste manier om je beslissing te versterken is er direct een actie aan te koppelen! Maak dan gelijk een actie om je doel te halen en neem contact met me op! Ik zou het ontzettend gaaf vinden als wij dat samen kunnen doen!

Kom in contact!


 

Ik wens je hoe dan ook een fantastisch jaar waarin je doelen behaald en glunderingen gaat vinden!

Barbara

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.