fbpx
0(0)

De Gebruiksaanwijzing van je Baby

  • door Barbara
  • Cursus niveau: Beginner

Over cursus

In “de Handleiding van je Baby” ga ik jou leren te wéten wat je kind nodig heeft. Zo kunnen jullie beiden met kennis en vertrouwen het grote avontuur tegemoet.

Beschrijving

Doe mee en geef je kind voor minder dan 200 euro de beste start in het leven!

Dat is nogal een belofte! Hoe ben je van plan dat te doen?

Deze training heb ik voor jou gemaakt. Want jij hebt in moeilijke tijden ook wel eens een steuntje nodig. En je baby krijgen is een van de belangrijkste dingen die je in je leven mee kan maken. Je wil weten wat je doet, geen fouten maken. Daarom geeft “de Gebruiksaanwijzing van je Baby” je de informaties van de professionals in korte, eenvoudige lessen. Geen pufklasje en ook geen saaie informatieavond met plakje cake; deze training kun je thuis doen, lekker op de bank met een kopje thee bij de hand.

Wat kan ik dan precies verwachten? Wat ga je me leren?

In grote lijnen ga ik je laten zien dat het verstandig is van je zwangerschap te genieten. Dat kinderen krijgen een groot avontuur is – en dat er spelregels zijn. En als je die regels kent, beheers je het spel! Zo kunnen jullie samen, ongestoord door onzekerheid en twijfel, dit mooie avontuur beleven! Je gaat ontdekken hoe leuk en gemakkelijk je leven met een kind kan zijn! En misschien denk je dan “Nou, zo voelt het anders niet!” Maakt helemaal niet uit. Doe mee aan deze unieke training, dan leer je precies hoe jij dat ook kunt bereiken. Ja, dát is wat we jou willen meegeven.

Kostte dit ooit geen 400 euro?

Klopt, vroeger wel. En omdat we iederéén willen bereiken, ook als je budget wat kleiner is, heb ik de prijs verlaagd. Mijn team verklaard me voor gek! “Ga je de prijs halveren? Dan hou je er niets aan over!” Technisch gezien hou ik er dan inderdaad niets aan over. Daarom doen we dat alleen nu. Want uiteindelijk wil ik elke ouder en baby in Nederland kunnen helpen. En als ik dat kan bereiken door dit keer geen winst te maken, prima. Dat overleef ik heus wel.

Dus…

Jij bent toch ook graag goed voorbereid, om zo de beste moeder ooit te zijn? Met wat je in deze training leert kun jij bewust keuzes maken waar jij je zeker bij voelt. Doe mee! Leer ook de tips en “hacks” van de professionals! Zorg dat je de spelregels kent, vóórdat het avontuur echt van start gaat.

“Ik kreeg tips waar ik echt iets aan had; heel verhelderend en fijn! Ik had echt behoefte aan iemand die naar me luistert.”
~ Hilde

Onderwerpen voor deze cursus

10 Lessen03h

het Baby-brein?

Over dendrieten, naughty by nature en olifantenpaadjes.
Video les 100:00:00

de kunst van Vertragen?

Waarom een slak de race altijd wint!

het Baby-brein en de ontwikkeling van het Lichaam?

Hoe de hersenen en het lichaam sensomotorisch integreren

Ontwikkelingsgebieden en mijlpalen?

Wat je in de komende tijd qua ontwikkeling bij je baby kan verwachten

Eerste Hulp Bij Kramp?

Oh nee! Mijn kindje huilt! Zou hij krampjes hebben? WAT NU?

Slapen als een baby?

Wou jij niet dat je het nog steeds kon?

De Taal van je baby?

Kunnen baby's praten? Nee! Maar kunnen ze communiceren? Jazeker!

Waarom huilen okee is?

Kom maar lekker op mama's knie uit zitten huilen hoor. Niets aan de hand.

Over de instructeur

0 (0 waarderingen)

2 Cursussen

9 studenten

197,00