Dromen

Ben je op zoek naar veranderingen in je leven? Wil je een betere fysieke of mentale gezondheid? Zoek je persoonlijke ontwikkeling of antwoorden over de opvoeding van je kind? In het leven moet je vaak keuzes maken. En soms ben je niet tevreden met het resultaat. Waarom koos je dan voor A en niet voor B? Misschien mocht je B écht niet kiezen, dacht je dat het nou eenmaal zo hoorde of kon je gewoon niet anders. Jij bent, net zoals iedereen, het resultaat van je gedachten. Wat je denkt bepaalt wie je bent en wat je doet. Als je je beperkt voelt in de keuzes die je kan maken, beperk je jezelf. Dat is niet nodig. Je bent feitelijk vrij en kunt zelf bepalen hoe je toekomst er uit gaat zien. Je kán veranderen. En je omgeving verandert mee. Wil jij…

  • meer energie in je lijf?
  • meer plezier in je leven?
  • antwoorden op je opvoedvragen?

Mijn coaching helpt je het beste uit jezelf te halen. Je leert optimaal te genieten van het leven, jezelf en de wereld om je heen. Door je bewust te worden van je gedachten kun je je leven veranderen. Zo bouw je zelf je toekomst en maak je je dromen waar.

Durven

Wil je bewust worden van je gedachten, met name de gedachten die je belemmeren en hinderen? We zoeken ze samen op en vervangen ze door nieuwe ideeën die je versterken en kracht geven!

“Een life coach is iemand die je helpt een doel te bereiken of een verandering in je leven aan te brengen.”

Ik help je bij het krijgen van nieuwe inzichten die een effectief, evenwichtig en bevredigend leven creëren. Het is een samenwerking tussen mij -de coach- en jou om het leven van jouw dromen te maken. Ik geloof dat je alle antwoorden al hebt. Zelfs als dit nu misschien niet zo lijkt. Ik weet welke vragen ik moet stellen en welke technieken je in staat stellen die antwoorden binnen jezelf te vinden.

Life coaches zijn een beetje zoals personal trainers voor je levensdoelen. Ze hebben de professionele training en mentaliteit die nodig is om je te coachen naar je droomleven. En je bent zelf de enige expert wat betreft jouw leven. Alleen jij weet écht wie je bent en wat je nodig hebt, wat goed voor je is. Als coach help ik je te ontdekken wat je eigen, persoonlijke “beste ik” zou kunnen zijn.

We gaan samen op ontdekkingstocht. Bij mij is niets raar, alles kan gezegd worden. Ik zal er geen doekjes om winden maar zeggen wat nodig is om je op jouw gekozen pad te krijgen!

Doen!

Dus jij wil verandering. Maar wat? En hoe? Ik help je om je doelen te bereiken, nieuwe veranderingen aan te brengen en je dromen waar te maken. Ik help je om van waar je nu bent, te komen waar je wilt zijn. Ik ondersteun, motiveer en laat je je eigen visie realiseren. Wat het ook is dat je met je leven wil doen, ik help je om er te komen.

Met het formulier hieronder kun je contact met me opnemen. Dan kijken we samen hoe we jou leven optimaal kunnen maken!

[pirate_forms]

Natuurlijk is alles wat we bespreken en schrijven volledig vertrouwelijk. Je komt niet op een mailinglijst terecht en ik zal je gegevens nooit doorspelen aan een derde partij of je ongewenste berichten sturen.