Ja!

“Heeft mijn baby een gebruiksaanwijzing?

Ik hoor het je bijna denken. Het antwoord? Ja! Dat heeft-ie!

Dit is zonder twijfel mijn beste training. Want ik ga jou leren te wéten wat je kind nodig heeft.
Zodat je oprecht en met zelfvertrouwen kan genieten van de tijd met jouw baby.


Geef je kind voor minder dan 200 euro de beste start in het leven

Doe vandaag nog mee!


Dat is nogal een belofte! Hoe ben je van plan dat te doen?

Met een training ik ik speciaal voor jou heb gemaakt. Want jij hebt in moeilijke tijden ook wel eens een steuntje nodig. En je baby krijgen is een van de belangrijkste dingen die je in je leven mee kan maken! Je wil weten wat je doet, geen fouten maken. Daarom geeft “de Gebruiksaanwijzing van je Baby” jou de kennis van de professionals in korte, eenvoudige lessen. Geen pufklasje en ook geen saaie informatieavond met plakje cake; deze training kun je thuis doen, lekker op de bank met een kopje thee bij de hand.

Wat kan ik dan precies verwachten? Wat ga je me leren?

In grote lijnen ga ik je laten zien dat het verstandig is van je zwangerschap te genieten. Dat kinderen krijgen een groot avontuur is – en dat er spelregels zijn. En als je die regels kent, beheers je het spel! Zo kunnen jullie samen, ongestoord door onzekerheid en twijfel, dit mooie avontuur beleven! Je gaat ontdekken hoe leuk en gemakkelijk je leven met een kind kan zijn! En misschien denk je dan “Nou, zo voelt het anders niet!” Maakt helemaal niet uit. Doe mee aan deze unieke training, dan leer je precies hoe jij dat ook kunt bereiken. Ja, dát is wat we jou willen meegeven.

5 redenen waarom deze training een goed idee is:

✓Je leert écht naar je baby te luisteren
✓Daardoor weet je beter wat er nodig is
✓Jij wordt zekerder in je rol als moeder
✓Je baby is ontspannen, ontwikkelt sneller en slaapt beter
✓Je hebt meer tijd voor dingen die jij wil doen!

Kostte dit ooit geen 400 euro?

Klopt, vroeger wel. En omdat we iederéén willen bereiken, ook als je budget wat kleiner is, heb ik de prijs verlaagd. Mijn team verklaart me voor gek! “Ga je de prijs halveren? Dan hou je er niets aan over!” Technisch gezien hou ik er dan inderdaad niets aan over. Daarom doen we dat alleen nu. Want uiteindelijk wil ik elke ouder en baby in Nederland kunnen helpen. En als ik dat kan bereiken door dit keer geen winst te maken, prima. Dat overleef ik heus wel.


Normaal gesproken betaal je € 399

NU kost deze training 197!

Dus…

Jij bent toch ook graag goed voorbereid, om zo de beste moeder ooit te zijn? Met wat je in deze training leert kun jij bewust keuzes maken waar jij je zeker bij voelt. Doe mee! Leer ook de tips en “hacks” van de professionals! Zorg dat je de spelregels kent, vóórdat het avontuur echt van start gaat.Je krijgt:

✓ De gebruiksaanwijzing van jouw baby in wekelijkse video-tutorials (twv € 249)
✓ 4x consult via videobellen (twv € 99)
✓ Een naslagboek en werkbladen (twv € 45)
✓ Toegang tot de community-pagina
✓ Een gelukkige baby (onbetaalbaar!)


Opgelet!

Je hoeft het zelf niet allemaal uit te vinden! Trap niet in dezelfde valkuilen als veel andere ouders! In deze webinar vertel ik je over hoe je het het leven met je baby, inclusief krampjes, slaaptekort en onzekerheid, tot een feestje kan maken.


Wij gaan verder waar de reguliere kraamhulp stopt. Zo kan jij gewoon doorgaan met het belangrijkste: met aandacht en geduld van je baby genieten.

FAQ

Ik ben nog zwanger. Kan ik dan ook meedoen?

Jazeker! Je zwangerschap is de beste tijd om hiermee te beginnen. Want dan kun je alles wat je geleerd hebt, vanaf dag 1 toepassen! En mocht je onder invloed van hormonen wat vergeetachtig zijn: geeft niks. Dat gebeurt bijna iedereen! Daarom kan je de video’s blijven bekijken, zodat je niets hoeft te missen.

Hoeveel tijd kost het me?

De training bestaat uit meerdere videos van ongeveer 30 minuten, en je krijgt onbeperkt toegang. Je kan alles in je eigen tempo doen, zoals het jou -en je baby!- uitkomt. 

Kan ik dit wel?

Natuurlijk, deze cursus is gemaakt voor iedereen! Ik behandel alles stap voor stap en in begrijpelijke taal. Als je dit wil kunnen, kan je het. En eventuele vragen kun je stellen via de mail, of tijdens een gratis, inbegrepen consult!

Hoe lang is dit aanbod geldig?

Dit aanbod is alleen geldig tijdens het webinar! Normaal gesproken betaal je 399 euro, maar als je je nu inschrijft betaal je maar

197

Wat voor ondersteuning krijg ik?

Bij de training krijg je vier gratis – en corona-veilige- consultgesprekken. Dat kan via Facetime, Zoom, Teams en/of Skype, wat jou het beste uitkomt. Daarnaast blijf ik voor dringende vragen bereikbaar via Whatsapp of e-mail. 

“Ik had ineens energie en tijd om even naar de winkelstraat te gaan! Wat een feest was dat!”

avatar

Caroline

Werkende moeder van twee kinderen

Dus, nog een keer: waarom wil ik dit?

Bij mijn training krijg je de kennis van de professionals aangeboden in kleine, goed te begrijpen blokken. Dat kan ik, omdat ik diezelfde professionals ook opleid! Ons programma is volledig, nieuw en uniek. Het gaat jou leren de ouder van jouw dromen te zijn en zeg nou zelf, dat is toch gewoon wat jij ook wil?